Blog

Galleriet er opdateret

Galleriet er opdateret

Lidt ligesom mekanikeren, der kører rundt i en gammel rustbunke, og vinduespudseren, der aldrig får pudset sine egne ruder, er det også alt for sjældent, jeg får opdateret min hjemmeside. Men nu er der endelig kommet en god stak nye billeder på. De kan ses  i galleriet med bryllupsbilleder.

Læs mere...

Luksus fotobog

Luksus fotobog

Jeg har nu fundet en leverandør, som kan levere virkeligt lækre luksusfotobøger til fornuftige priser. Fotobogen kan laves i både læder, kanvas, lærredstryk mm. og har tykke sider med virkeligt flotte print. Fotobogen er en fremragende måde at se billederne fra jeres bryllup på - absolut en anden oplevelse end at se dem på computeren. Læs mere om fotobogen her.

Læs mere...

Guide til nye bryllupsfotografer

Når jeg kigger på diverse fora som fx det danske  www.fotostart.dk eller det internationale www.thephotoforum.com, støder jeg ofte på indlæg fra fotoentusiaster, som med en vis nervøsitet efterspørger gode råd til deres første bryllup. Er mit udstyr godt nok, hvad skal jeg tage for det, kan jeg mon gøre arbejdet tilfredsstillende - der er mange ukendte og måske lidt skræmmende faktorer, når man for første gang påtager sig det store ansvar at dokumentere en af de vigtigste dage i to menneskers liv. Jeg har efterhånden rigtigt mange bryllupper bag mig og har derfor samlet en masse...

Læs mere...

Ledige datoer

Nu har sæsonen for bryllupsfotografer efterhånden været i gang i noget tid, og der er taget masser af gode bryllupsbilleder. Jeg har stadig et par ledige datoer i sensommeren og efteråret, så hvis I skal giftes senere på året, skal I være velkomne til at sende mig en besked og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere...

Fotobog med bryllupsbilleder

Fotobog med bryllupsbilleder

Nu er det muligt at bestille en fotobog til jeres bedste billeder fra brylluppet. Det er fedt at se dem på en computerskærm eller et tv, men det at sidde med billederne på tryk har noget helt specielt over sig. Klik ind på siden fotobog for mere information.  

Læs mere...

Aarhus kollegium

Aarhus kollegium

Der popper mange nye ting op i området, hvor Ceres lå før i tiden. Her et par billeder af det nye kollegium, som ligger lige op ad Ceres-grunden.

Læs mere...

Sæsonen er ved at være overstået

Sæsonen er ved at være overstået

Det er efterhånden meget længe siden, jeg har fået lavet et indlæg her på bloggen. Det har været en travl sæson, og jeg har skudt og redigeret billeder for rigtigt mange kunder. Der går ikke længe, før bryllupsbillederne i mit galleri bliver opdateret med en håndfuld gode skud. Heldigvis er der også blevet tid til andre ting ved siden af bryllupsbillederne - i denne omgang en serie fashion-billeder, som blev skudt i sensommeren.  

Læs mere...

Et skud fra studiet

Et skud fra studiet

Her på bloggen kan man se, hvad jeg går og laver, når jeg ikke tager bryllupsbilleder. Denne gang et billede af et ikke helt billigt højtalerkabel til hifi-entusiaster.

Læs mere...

Mere fashion

Mere fashion

Et lidt ældre billede fra et shoot i Bruuns Galleri i Aarhus. Ligesom med bryllupsbilleder er der lidt mindre kontrol med alting end i studiet, men til gengæld får man så meget andet serveret. Model: Camilla.  

Læs mere...

Dansk design

Dansk design

Bryllupsfotografer er ude i weekenden, men i hverdagene er der tid til andre opgaver. Her et billede fra et shoot med designeren Sofie Hviid Sjøgaard. (Tryk på billedet for at se det i fuld størrelse)    

Læs mere...